bralette

Guide: sådan finder du den rigtige BH

Den rigtige BH kan du dig til at flyde over med selvtillid hvorimod den forkerte BH kan få lige modsatte effekt. Derfor er det vigtigt at vide hvilken type af BH der sidder bedst på din krop. Og så skal du selvfølgelig have den rigtige størrelse. Vidste du, at rigtig mange kvinder faktisk går rundt med den forkerte størrelse BH? Det er helt almindeligt at kvinder faktisk ikke selv ved hvilken størrelse de bør have, for at få det optimale ud af deres bh. Den rigtige størrelse gør nemlig underværker for din figur.  

Bralette, fullshape eller push up?  

Der findes el del forskellige typer af bh’er og de gør alle noget forskelligt for din figur. Der kan sagtens være flere af modellerne der sidder godt på dig. Det er også meget normalt at have mere end en type bh derhjemme. Mange vælger for eksempel at have både flere en bralette på til hverdag og så en push up bh på, når de går i byen. På den måde kan man tage den bh på, der passer bedst til det kan skal lave i løbet af dagen. Derfor er der ikke nødvendigvis udelukkende en type af bh’er du skal gå efter. Det bedste du kan gøre er, at prøve dig frem og finde ud af hvilke typer bh’er der passer bedst til din figur når du har dem på. Det er nemlig ufatteligt svært at vurdere ud fra et billede – i hvert fald med bøjle bh’er. En bralette derimod er nemmere at købe ud fra billeder, fordi den fungere helt anderledes end en bøjle bh. En bralette tænker du måske – hvad er det? Læs med og find ud af det.  

Bralette  

En bralette er en bh uden bøjle eller vattering og er altså det fuldkommen modsatte af en push up bh. Den former din figur naturligt og er blevet en meget populær type bh inden for de seneste par år. Nogle vil endda mene at den lidt ligner en lille top. Fordi den ikke har en bøjle, så vil den støtte dine bryster mindre end en normal bøjle bh gør. Derfor er der flest kvinder, med mindre bryster der bruger den til hverdag. har du store og tunge bryster, vil du nok foretrække en bh med mere støtte i. Men en bralette er langt mere behagelig at have på end en bh med bøjler i og samtidig enormt sexet. Den fungerer derfor også perfekt som en erstatning for en almindelig bh, på de dage hvor du bare ikke gider den traditionelle bh.  

Kan man bruge en bralette under en kjole eller til en tur i byen?  

Kan man bruge en bralette til pænere brug også – tænker du måske. Der er svaret JA! Det kan du helt bestemt. En bralette giver dig en rigtig fin og naturlig figur og form på dine bryster. Derfor er den absolut også smuk under en kjole, specielt hvis du ikke er vild med at vise hele din kavalergang. Med en bralette for du altså en meget smuk og fin bh der er super behagelig at have på samtidig med, at den giver dig en fint naturligt look.