nattøj mænd

Sådan finder du det rigtige nattøj og loungewear

Tøj har altid et bestemt formål. Jakkesættet er til arbejde og finere begivenheder, og træningstøjet er når du skal til fodbold eller ned og løfte vægte i fitnesscenteret. Men hvad skal du iføre dig når du er hjemme, hvis du gerne vil have det behageligt og samtidig føle dig nogenlunde klædt på hvis der pludselig dukker uventede gæster op søndag morgen? Nattøj til mænd behøver ikke være slidte t-shirts og forvaskede underbukser, og her kommer de bedste tips til hvad du skal lede efter.

Komforten er vigtig

Behageligt og løst er nøgleordene til at finde det bedste hyggetøj til hjemmet. Nattøj mænd bliver mere og mere populært, og derfor er der også et større og større udvalg på markedet. Et par bløde pyjamasbukser behøver ikke koste en bondegård, men kan være både smarte og behagelige i de kolde vinternætter. Har du det mere med varme, er en morgenkåbe måske mere dig, og den kan hurtigt slynges på, når du står op om morgenen. Mange knapper kan også være ubehageligt at sove ovenpå, men samtidig er det praktisk at kunne åbne natskjorten hvis temperaturen i soveværelset er høj.

nattøj mænd

God kvalitet holder længst

Kvaliteten af dit nattøj afgør hvor længe det holder, og god kvalitet kan godt koste mere. Det er dog en bedre investering på den lange bane, fordi du ikke hele tiden skal ud og købe nyt tøj til dig selv. Derudover kan det være mere behagligt at sove i tøj der er 100% bomuld eller svedtransporterende, end det billigere polyestermateriale der har det med at holde på varmen.

En god størrelse

Størrelsen betyder rent faktisk noget. Det er ikke behageligt med en stram og tætsiddende t-shirt, eller et par bukser der skal hives op på plads. Sørg derfor gerne for at have god plads at bevæge dig i, så du får den bedste nattesøvn.

Husk at vaske jævnligt

I løbet af natten kan du både svede i tøjet, og støv og døde hudceller kan sætte sig i tøjet. Dog er det meget slidende på tøjet at blive vasket for ofte, og derfor bør nattøj vaskes med et par dages mellemrum. To sæt tøj er derfor optimalt, så der kan skiftes mellem det, når et sæt er til vask.

Den luksuriøse

Silke er det absolutte Rolls Royce materiale indenfor nattøj og sengetøj. Silke har den fordel, at det både er køligt om sommeren og varmt om vinteren. Det er åndbart, og holder derfor fugt og sved væk, så kroppen har de bedste forhold for en god nattesøvn. Samtidigt er det allergivenligt, og holder derfor også husstøvmider og skimmelsvamp på behørig afstand. Desuden er det et af de blødeste materialer på markedet, og du vil med garanti straks føle dig godt tilpas i en pyjamas af silke.

Den særprægede

Er du på udkig efter noget mere atypisk, men samtidig behagligt tøj til at sove i, så er en natskjorte et stilsikkert bud. Den har luftigheden som en almindelig pyjamas, men samtidig er der endnu mere bevægelsesfrihed. Den tildækker kroppen, så du sagtens kan åbne for postbuddet. Let at tage af og på, og en klassiker der både er komfortabel og anderledes.