nydeligt kontor

Sådan sørger du for altid at holde dit kontor i topform


Det er vigtigt at have styr på kontoret. Der foregår mange vigtige ting derinde, og det er også her, du skal have plads til at fordybe dig i dine hobbyer eller måske endda i dine fritidsinteresser. Derfor må du hverken gå ned på indretningen eller den daglige drift. Det er bare rigtig træls at sidde og mangle noget, og det kan ødelægge dit flow fuldstændigt. Heldigvis er der noget, du kan gøre selv! Læs med her, og bliv klogere på hvordan du sørger for, at dit kontor altid er i topform.

Hav styr på kontorforsyningerne

Der er mange kontorforsyninger, man har brug for på sit kontor. Det gælder simple ting som papir, blyanter og klips, men der kan også være behov for mere komplicerede løsninger i hverdagen. For eksempel kan det være, du skal laminere, eller også er der brug elektroniske løsninger.

Du kan vælge at få dine ting mange forskellige steder fra, men ofte vil det være en god ide at samle det hele hos én udbyder. Det kan for eksempel være redoffice scanoffice, som kan hjælpe dig med aldrig at gå ned på kontorforsyninger.

Vi lever i en tid, hvor mange af os er begyndt at arbejde hjemme, og derfor skal der bare være styr på tingene. Der er ikke noget værre end at sidde og savne arbejdet, bare fordi tingene mangler eller ikke fungerer ordentligt. Derfor kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at sikre dig, at der er styr på det hele i hverdagen.

rent kontor

Indret med omhu

Indretningen er vigtig, når det kommer til dit hjemmekontor. Derfor skal være opmærksom på, hvilke møbler du vælger, og hvordan du stiller dem. For eksempel er det helt centralt, at du har en kontorstol, der fungerer godt. Den skal være ergonomisk og understøtte din krops behov, så du ikke får ondt i ryggen, når du arbejder.

Det samme gælder for dit skrivebord, som både skal passe i højden og følelsen. Der findes mange forskellige skriveborde på markedet, og derfor er det en god ide at vælge med omhu. Ofte vil en hæve/sænke-løsning være smart, hvis du arbejder meget. På den måde kan du nemlig sørge for at skifte position, når du arbejder, så du ikke sidder fastlåst på samme måde i mange timer ad gangen.

Lyskilden på dit kontor er også vigtig at tage med i beregningerne. Der er stor forskel på lamper, og du skal helst kunne se ordentligt. Det går derfor ikke, at du bruger den pæne hyggebelysning på kontoret. Det handler ikke så meget om det visuelle udtryk, men mere om at det skal fungere, så du ikke får ondt i øjnene. Du skal derfor ligeledes fokusere på, at lysstyrken og pæren passer til dine behov. Det er nemlig med til at sikre, at du arbejder langt mere sikkert og med færre fejl.

Når du placerer dine møbler i rummet, skal du tænke på, at det er rart at sidde i nærheden af et vindue. Det naturlige lys er nemlig sundt for sindet.