cykeludstyr

Sådan top tuner du din cykel med lækkert gear

Åh følelsen af at have det nyeste gear og grej til yndlingsinteressen og den store sportspassion! Det er en ubeskrivelig følelse og kan vist bedst sammenlignes med barndommen, når man fik lige præcis det, man havde ønsket sig allermest i julegave og slet ikke kunne vente med at komme til at lege med det og tage det i brug. Ja, søvnen kunne nærmest blive spoleret bare ved drømmen om, at det skulle i brug hurtigst muligt. Hvis du er en passioneret cykelrytter, enten professionel eller i fritiden på et motionsplan eller mere ambitiøst, er følelsen nok den samme – at få noget lækkert gear til cyklen kan ikke beskrives, men skal opleves, føles og mærkes, og det er her, at cykeludstyr fra https://ventouxbike.dk/ kommer stærkt ind i billedet. Vi taler i denne artikel om det gear og grej, som du herfra kan erhverve dig og netop komme på landevejen top tunet til dagens kørsel. Læs med her og bliv mere inspireret, end du allerede er i forvejen. 

Cykelbriller er et must

Når du drøner afsted på landevejen i høj fart, er der ikke noget så generende som et insekt, der lige pludselig finder vej til dit øje. Det kan både gøre ondt, irritere og give røde og løbende øjne, indtil man får stoppet op og fisket det ud af øjenkrogen. Det er noget, som bare ikke må ske, midt i, at du er ved at slå din egen personlige cykelrekord og så er det heller ikke særligt behageligt. Hertil hører der så et par lækre, aerodynamiske og solskærmende cykelbriller, der netop sidder tæt til hovedet og øjne for at undgå, at du får insekter ind i øjnene. De er også designet til at modvirke stærkt sollys, så du bliver blændet og ikke kan se noget foran dig. Det kommer i denne henseende også an på din sikkerhed i trafikken, for her er et godt udsyn det vigtigste. Brillerne er også ideelle når det blæser eller regner, fordi de skærmer dine øjne mod dette vejrlig. 

Cykelrygsæk til lappegrej og vand

Har du en cykelrygsæk på ryggen som en del af dit cykeludstyr er du godt hjulpet i mange situationer på cyklen. Denne rygsæk giver dig mulighed for at have vand med i beholder og slange, som du kan drikke af løbende fra slangen. Dette giver dig en stor fordel i, at du ikke skal stå af cyklen for at drikke vand og samtidig har du begge hænder fri til kørslen. Det giver ekstra komfort, fart og sikkerhed. En rygsæk kan også, udover obligatoriske cykellygter, være en ekstra beskyttelse mod biler, der ikke kan se dig i mørket, fordi rygsækken har reflekser bagpå. Disse lyser op i mørket og giver dig en større synlighed i trafikken og dermed større tryghed. 

Solide cykelbukser

Solide cykelbukser med sele, der holder dem oppe, gør, at du kan cykle stærkt, uden at de klemmer, generer, gnaver og sidder for løst. De er optimale, fordi de holder dine ben, bagende og skridt tørt og varmt og giver dig den optimale cykeloplevelse. Rigtig god cykeltur som var det juleaften, hvor cykeludstyret gør det ud for de bedste julegaver.