firma frokostordning

Skab et miljø, som dine medarbejdere ikke vil forlade- Tag noter til maden næste gang du er til bryllup

Alt for mange danskere slæber sig dagligt afsted til et arbejde, som de dybest set ikke bryder sig om. Når det er i så store størrelsesordener, handler det altså ikke bare om enkelte, der har valgt den forkerte uddannelse eller karrierevej. Det skitserer i stedet et problem.  

Alt for mange chefer rundt omkring på de danske arbejdspladser er ganske enkelt for dårlige til at gøre deres arbejdsplads til andet end bare en arbejdsplads. Det kan måske virke en anelse selvmodsigende, men hvis man skal lykkes som arbejdsplads, bliver man nødt til at være mere end det.  

Medarbejderne skal gerne føle, at de ikke bare er der for at få presset mest muligt arbejde ud af sig, men at de faktisk er værdsatte og hver dag kan møde op på en arbejdsplads fyldt med gode venner. Det værste er, at det tilmed ikke tager særligt meget arbejde at få etableret sådan en god stemning, og der endda utroligt mange måder at gøre det på. 

Sådan viser du din påskønnelse 

For eksempel kan du og virksomheden vise, at I sætter pris på jeres ansatte ved at arrangere et par årlige firmaarrangementer. I kan endda slå to fluer med et smæk og gøre det ene til noget teambuilding, så medarbejderne også kan komme hinanden en smule ved. Noget så simpelt som en lækker firma frokostordning såsom denne fra ryde-gastronomi.dk.  

Igen viser det nemlig, at du og virksomheden faktisk sætter pris på jeres medarbejdere, og de fleste arbejder tilmed lidt bedre og lidt mere effektivt, når de har fyldt maven med noget lækkert fra deres firma frokostordning fremfor koldt og kedeligt rugbrød fra madpakken.  

Dertil kommer det, at en fælles firma frokostordning også er ideelt til at danne venskabelige bånd på kryds og tværs mellem medarbejderne. Det er altså endnu en ting, der både kan gøre arbejdspladsen mere attraktiv og mere effektiv. Gode venner arbejder bare bedre sammen end anstrengt bekendte. 

God mad i jeres firma frokostordning 

Sørg dog for, at jeres fælles firma frokostordning ikke bare ender med at stå på daglig vælling, men at der faktisk er indbydende og frisk mad til medarbejderne. Det er blandt andet det særlige ved løsningen, der er blevet linket til længere oppe. Der er maden lavet af kropudlærte kokke med friske råvarer og god ernæring i centrum.  

Hvis ikke maden blev lavet i så store mængder, kunne man jo fristes til at tro, at maden var lavet til et bryllup eller en lignende festlighed. Hvis det firma, I får til at lave jeres firma frokostordning er åbne for forslag, kan du jo med fordel lige lave et par noter næste gang, du er til bryllup eller bare får god mad i det hele taget. Så længe det er rimelig simpelt at lave, er de fleste firmaer af den slags henrykte for nye, gode ideer til frokostbordet.