Køb Gubi Hos Casanova Furniture

Indret stilsikkert med Gubi design

Gubi har siden 1967 lavet stilsikkert design og er med årene blevet et verdenskendt brand med et bredt sortiment af møbler og accessories til din bolig.
Så ønsker du at indrette stilrent, tidløst og med et varigt design, som er danskproduceret, så køb Gubi Hos Casanova Furniture.

Hvis du har passion for indretning, så vil du temmelig sikkert elske den lækre udformning af hvert enkelt møbel fra Gubi.

Klassisk design med fokus på det moderne og miljø

Når du vælger møbler fra Gubi, får du møbler med en historie. Virksomheden blev nemlig grundlagt i 1967 af Gubi og Lisbeth Olsen.
Den dag i dag er virksomheden stadig familieejet af sønnerne, som driver det danske designhus, men det rummer mange flere designere end blot dem fra familien.
På trods af dette er der i hvert enkelt møbel udvist stor respekt for det klassiske design, materialevalg og kvalitet, men samtidig er der skabt plads til moderne og nye tanker.
Du tager ikke kun et standpunkt i forhold til din boligstil og det danske design håndværk, når du vælger at indrette med Gubi – du tager også et miljørigtigt valg.
Det danske designhus har nemlig et stærkt ønske om at bidrage til økologi og være med til at styrke genbrugsteknologi – dette støtter de især gennem deres materialevalg.

Køb Gubi Hos Casanova Furniture

Bredt udvalg af møbler

Det gode ved brandet er, at hvis du først har forelsket dig, behøver du aldrig at gå på kompromis med dit valg af bolig interiør.
De har nemlig et bredt udvalg i alt fra lamper, spejle, reoler, skabe og til sofaer, spiseborde, senge osv.
Samtidig favner designhuset flere designere og dermed også flere forskellige stilarter, som du sagtens kan mikse og matche helt efter dine personlige præferencer.

De mest kendte designs

Gubi er verdenskendt for deres smukke designs, men som sagt også grundet deres holdninger, og de valg, de har taget inden for miljø og bæredygtighed.
Nogle af de designs de er blevet mest kendt for, omfatter bl.a.:

  • Skalstol serien med navnet Gubi
  • De smukke lamper Bestlite og Gräshoppa
  • Beetle-serien
  • Matégot og Pedrera .

En af grundene til at det danske design også er blevet utrolig populært i udlandet handler om de danske værdier, det gode håndværk og det naturlige materialevalg.
Når du vælger dansk design til din bolig, så har det langt fra kun noget at gøre med penge eller med hvordan det ser ud, men netop også hvilken følelse vi omgiver os med, og hvordan vi ønsker at se os selv i vores hjem og i samfundet.

Design kan være en investering

Hvor det masseproducerede spisebord fra en tilfældig møbelkæde ofte bare, smides ud efter endt værnepligt, så går design møblerne gerne igen og igen.
Kvaliteten har selvfølgelig noget at sige i forhold til at møblerne kan bevares længere, men priserne på design møbler falder heller ikke særlig ofte.
Derfor kan du altid sælge dine designmøbler igen, hvis du trænger til fornyelse, skal flytte i noget mindre eller ikke længere har brug for dem. Design møbler er derfor meget forenelige med den fokus, vi i dag har på bæredygtighed.