Lær os at kende

Har du altid undret dig over, hvem det er, som står bag NFBI?
Det tænkte vi nok.. Derfor har vi samlet en masse informationer og billeder af vores redaktion her på NFBI.

Sammenhold er alt

Hos NFBI er vores første prioritet vores redaktion. Uden dem ville der ikke være noget NFBI. Derfor mener vi hos NFBI, at vi skal konstant skal formå at styrke sammenholdet bag NFBI.

Sociale arrangementer

Sociale arrangementer i alverdens afskygninger har vi prøvet af og det fortsætter vi med. Vi kan se, at sammenholdet i redaktionen bliver styrket i takt med, at flere sociale arrangementer bliver afholdt.
Af samme grund ønsker vi at have mindst to sociale arrangementer på en måned, så sammenholdet konstant bliver dyrket og plejet.

Redaktionen bag NFBI

Her kan du se en oversigt over vores medarbejdere. Hvis du skulle have nogen spørgsmål til nogen af vores medarbejdere, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med den digitale pen. Mailadresserne på vores medarbejdere vil i hvert af deres respektive afsnit.

Gamal Nas

Gamal er stifteren bag NFBI. Gamal har en baggrund fra RUC, hvor han læste kommunikation. Han har altid ønsket en selvstændig tilgang, hvorfor NFBI er blevet til.
E-mail: Gamal@nfbi.dk

Daja Fur

Daja har efterhånden været hos NFBI i mange år. Daja arbejder tæt sammen med Vincent, da hun skriver sine artikler ud fra den research, som Vincent eftersøger.
E-mail: Daja@nfbi.dk

Vincent Ebbe Laursen

Vincent er kontoret charmetrold og agerer i dagligdagen Researcher og fotograf. Vincent er konstant på udkig efter den nye gode historie og render altid rundt med sit kamera.
E-mail: Vincent@nfbi.dk