gin

Lav din venindeaften til noget særligt


Lav din næste venindeaften til noget særligt, så det bliver en uforglemmelig aften, I sent vil glemme. Hvis du er en del af en venindeflok, så kan det være, at I har prøvet lidt forskelligt sammen. Noget, der varmt kan anbefales, er, at I prøver noget andet ved den næste venindeaften, hvor I har noget, I kan samles om, og mindes i lang tid efterfølgende.

En god idé kan være, at I laver jeres venindeaften om til at være en ginsmagning med gin inspireret efterfest. Hvis det bliver en succes, så kan med fordel lave det til en tradition i venindeflokken, som noget I kan samles om igen og igen.

gin glas

Gin smagning fordi det er raffineret

Det er en venindeaften, du har indkaldt til, og derfor skal smagningen også bære præg af at være raffineret. Gin er blevet voldsomt populært i Danmark i de seneste år, og det er da heller ikke uden grund.

Gin findes i mange forskellige udgaver og smage. Det er en spiritus, som lægger op til, at man kan gøre noget helt særligt ud af det. Den er flot at se på, og findes i så mange flotte nuancer, såsom en pink gin, som giver en særligt flot udtryk i nogle drinks. Hvis du bliver inspireret til at lave en ginsmagning ved din næste venindeaften, så kan du finde det bedste udvalg af gin hos Jysk Vin.

Forskellige opskrifter med gin – til efterfesten

Når I er færdige med at smage de forskellige typer gin til jeres gin smagning, så kan I med fordel udvide arrangementet med en efterfest, hvor I blander gin op i forskellige drinks.

De helt populære drinks er Gin Hass, som består af gin, limonade og mango sirup. En anden meget velkendt gin drink er gin og tonic. Den består af det, som navnet antyder, men kan laves i så mange forskellige varianter og med forskellige smagsnuancer, afhængigt af hvilken gin man vælger. En tredje drink, som kan laves af de lækre dråber, er negroni, som består af campari, rød vermouth og gin.

Der findes flere opskrifter på hjemmesiden og ved søgninger på internettet. Der findes et hav af muligheder, så lad jer ikke begrænse. I kan med fordel eksperimentere lidt med de forskellige nuancer, som de forskellige gin giver.

Gør det til en hyggelig tradition i din venindeflok

Det skal jo ikke nødvendigvis være en engangsforestilling, at I hygger jer med ginsmagning. I kan lave en tradition i jeres venindeflok, hvor gin smagningen går på omgang. I kan købe en stak ginflasker samlet ved første ginsmagning, og så kan de flasker ellers gå på omgang, så I udvider smagningen til også at være smagningen af forskellige nye drinks. Ved hver ginsmagning kan I så udvide ved at købe 1-2 flasker ekstra, så I altid har noget på lager. Det kan jo være, der ryger lidt dråber imellem jeres hyggelige venindeaftener, så det er jo bare med at få købt lidt nyt, når der er en gyldig grund til det.