bobleplast

Sådan kan du bruge bobleplast

Bobleplast lærer vi først at kende som noget, der er sjovt at poppe. Herefter bliver det noget, som vores gaver pakkes ind i, og som vi popper, når gaverne er pakket ud. Sidst bruger vi det, når vi flytter for første gang; og næste gang; og gangen efter igen, hvis endnu ikke det rette hjem er fundet.

Men faktisk er der mange andre ting, som du også kan bruge bobleplast til, som du måske ikke har tænkt på. Hvis du vil blive klogere på netop dette, så kan du blot læse mere her, hvor du får nogle tips og tricks til, hvordan du bedst kan bruge bobleplast.

bobleplast

Hvor kan det købes?

Bobleplast er noget af det, der kan købes mange forskellige steder og også til forskellige priser. Dog kan det også nogle gange resultere i, at det bliver svært at overskue, da der er så mange tilbud, og det ikke altid er meterprisen, der vises på hjemmesiden.

Hvis du ikke vil bruge en masse af din tid på at lede efter det billigste og bedste bobleplast, så kan du købe billig bobleplast her, og hurtigt komme i gang med de forskellige ting, som det kan bruges til.

Brug det til at flytte

Som sagt er vi mest familiære med bobleplast igennem flytning. Det er nemlig en af de mest optimale måder, hvorpå du kan beskytte dine ejendele, når du transporterer dem fra ét sted til et andet.

Plasten beskytter dine ting mod både fugt, snavs og støv, hvorfor du nemt kan flytte både glas og andre skrøbelige genstande pakket ind i bobleplast. Derfor er det helt optimalt til netop dette formål, hvorfor det også er er dette, det ofte bruges til.

Brug det til opbevaring

Da bobleplast beskytter dine genstande mod både fugt, snavs og støv, er det også velegnet til opbevaring af forskellige ting og sager, som du ikke har brug for at have stående fremme.

Dette er særligt en god ide, hvis du endnu ikke er flyttet hjemmefra, men er begyndt at samle på ting, der er nyttige at have, når først du er klar og har fundet dit første hjem, men det kan også være en god ide til opbevaring af for eksempel julepynt.

Brug det til kunstprojekter

Mens de to første måder, hvorpå bobleplast kan bruges, måske er åbenlyse, er en sidste mulighed, som du måske ikke har tænkt, at du kan bruge det til forskellige kunstprojekter.

Prøv eventuelt at lime det på et lærred og mal derefter hen over det for at give tekstur til dit maleri. Kombiner denne tekstur med andre forskellige teksturer som for eksempel bølgepap, hvis du vil give dit kunstværk ekstra dimensioner.

En anden mulighed er, at du kan male på bobleplasten og herefter pressen den ned mod lærredet for at få de aftryk fra boblerne. Ved hjælp af denne mulighed kan du for eksempel nemt male et japansk kirsebærtræ ved blot at male stammen og herefter bruge bobleplasten og en pink maling til at lave det, der skal forestille bladende.