knivmagnet træ

Skab et smukt og ekstravagant køkken med knivmagnet træ

Dekorer dit køkken med knivmagnet træ

At have et funktionelt køkken er en del af hverdagen for mange familier. Dertil må det gerne ose at madglæde og hygge. Til det må indretningen gerne bære præg at æstetisk interiør som knivmagnet træ.

Opbevaring af dine køkkenknive er vigtig for deres funktion. For lægger de henslængt i en skuffe med andet køkkengrej kan deres skæreevne ødelægges. Og da gode køkkenknive jo ikke er en billig investering, vil det være ærgerligt at få dem ødelagt, idet du kan opbevare dem varsomt med knivmagnet træ.

Sæt dine knive op på køkkenvæggen

Enhver kok passer på sine knive. Det er faktisk en dyd indenfor kokkefaget. Så at sætte ens køkkenknive op på væggen er faktisk en rigtig god ide. Til dels vil de ikke være i børnehøjde og ligeledes vil du opbevare dem korrekt, idet slibestykket ikke berøres af andet køkkengrej. Dertil har du dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. Oveni pynter de i køkkenet og med knivmagnet træ bliver det nærmere til unik kunst på væggene, for træet er utrolig smukt både i sin form og glød. Ligeledes er ingen knivmagnet træ helt ens, hvilket gør brug af knivmagnet træ ekstravagant.

Dine køkkenknive holder længere

Ved korrekt opbevaring og brug holder dine køkkenknive længere. Så at have en køkkenkniv til grøntsager og en til kød osv. får du mest valuta for din investering. For anvender du dem også til andre ting, vil du hurtig få sløve knive. Ind imellem kræver det en slibning, så er de ofte ligeså gode igen. Men med tiden må nye knive til, da de selvfølgelig slides ved daglig brug.

Hvorfor vælge knivmagnet træ

Valnød er tidløs i design og utrolig smukt i sine farver. Den varme glød mellem lyse og mørke farver bidrager til hygge på flere plan. Det at lave god mad, tænde et par stearinlys og dertil nyde et glas udsøgt vin passer ind i æstetiske omgivelser. For træ og især valnød er sanseligt som mad og vin. Dertil er gode måltider altid dejlige at indtage med børn, familie og venner. For det er ofte de tidspunkter, hvor man får talt sammen om dagens og ens oplevelser. Hvilket også er væsentligt i nærværet til hinanden.

Knivmagnet træ er dertil en god investering

Da træ dertil er robust og utroligt holdbart, vil knivmagnet træ være en god investering. De vil dertil blive smukkere med tiden, da de mørknes ved brug. Heraf falder de i tråd med kvalitetsrigtigt boliginteriør, som aldrig går af mode som etc. simple living. Dertil matcher de elementerne beton, glas, kobber og stål, som er trendmaterialer indenfor køkkenindretning.

Du kan også ønske dig knivmagnet træ i gave

Knivmagnet træ kan du også skrive på ønskelisten både til din fødselsdag og til jul. Er i et par kan I også ønske dem til jeres bryllupsdag. På den måde fås hurtigere den samling af knivmagnet træ, som du eller I som par har udset jer.