3 gode grunde til at købe trick løbehjul til dit barn

Et trick løbehjul er en både sjov og udfordrende gave, som dit barn med garanti vil holde af. Med et trick løbehjul kan dit barn nemt lære at lave sjove og seje tricks på ramperne. Et trick løbehjul minder om et almindeligt løbehjul, men er tungere og kan ikke foldes sammen. Det har også et indbygget kompressionssystem. Tyngden gør løbehjulet ekstra velegnet til at lave tricks i forhold til et almindeligt let løbehjul. Vil du gerne finde det bedste trick løbehjul til dit barn? Her er nogle råd til at finde det bedste trick løbehjul på markedet. 

Køb et løbehjul der matcher dit barns niveau

Der er ikke et universelt svar på hvad der er det bedste trick løbehjul. Det afhænger nemlig af dit barns niveau. Hvis dit barn er nybegynder, så køb trick løbehjul fra mærkerne RASK, NILS eller Raven. De har masser af gode løbehjul, som er tiltænkt nybegyndere. Hvis det er dit barns første trick løbehjul, er det især en god idé at vælge ét, som er egnet til nybegyndere. Mange af trick løbehjulene til begyndere er også billigere, og derfor er det ikke et stort tab, hvis dit barn viser sig ikke at være interesseret i løbehjulet efter noget tid.

Hvis din søn eller datter derimod er en mere trænet løbehjulsløber, kan du købe et mere avanceret løbehjul. Det kan være fra et mærke, som RASK PRO, Ripper eller Apollo Genesis. Fælles for disse løbehjul er, at de alle har alu kerne hjul og højt ABEC-tal. Det betyder, at de har en bedre holdbarhed og kan klare lidt mere “rough” behandling. De har også BOX Deck, som er en slags skinnebensbeskyttelse, der beskytter dit barn fra at få skrammer. 

Vælg den rette højde

Hvor højt skal et trick løbehjul være, tænker du måske? Det afhænger igen af hvad dit barn skal bruge det til! Løbehjulets højde afhænger naturligvis af dit barns højde. En fingerregel siger, at hvis barnet skal bruge løbehjulet til både tricks på rampen og almindelig kørsel på asfaltveje, så bør det være imellem barnets navlen og brystkassen. Hvis dit barn kun skal bruge trick løbehjulet til at køre på rampe skal det være lavere. Det skal helst være mellem navlen og hoften, da man gerne vil kunne læne sig indover løbehjulet, når man laver tricks. Derudover er det selvfølgelig værd at overveje om dit barn snart skyder i vejret. Det vil jo være ærgerligt, hvis dit barn ikke længere kan bruge løbehjulet, fordi at det er blevet for lavt. 

Den perfekte farve og stil!

Du kan få flere af de bedste trick løbehjul i masser af fede farver og designs. Nogle er farverige, mens andre er mere simple. Er du i tvivl om hvilket design, som dit barn vil foretrække? Hvis du gerne vil være sikker, kan du altid prøve at spørge ind til deres yndlingsfarver. På den måde kan du blive klogere på deres smag – uden at de regner ud, at du er på jagt efter det bedste trick løbehjul til dem.