Jotun maling

Maling kan gøre meget for hjemmet – se bare her

Hvis du kan lide at følge med i tendenser inden for bolig og indretning, har du måske lagt mærke til, at der kommer mere og mere fokus på farver i hjemmet. Det er også super skønt med farver i hjemmet, for det er noget, man bliver glad af at kigge på. Man bruger typisk meget af sin tid i sit hjem, og derfor giver det også kun mening, at man gør en indsats for at gøre det til et sted, hvor man bliver glad af at være. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du med maling kan opgradere dit hjem og gøre det endnu skønnere at kigge på.

Gulvmaling for et mere minimalistisk gulv

Selvom der er fokus på mange farver, er det også vigtigt, at det ikke tager overhånd på en måde, hvor det kommer til at se rodet ud. Derfor kan det også hjælpe, at man sørger for at holde nogen overflader jævne og ens. Det kan du f.eks. gøre ved at bruge Jotun gulvmaling i hjemmet. Med jotun gulvmaling kan du skabe en gulvoverflade, der er helt ensartet og meget minimalistisk. Med den rette maling får du desuden et standhaftigt gulv, der kan holde sig smukt i mange år.

Mal en væg i en frisk farve

Med Jotun maling kan du vælge at male én væg i et rum i en frisk farve. Det kan være en god måde at “gå ind i farverne på”, hvis man ikke har modet på at give hele rummet turen med penslen. Det gode er, at man altid har muligheden for at male det over igen, hvis man ender med at have et resultat, man ikke kan lide. 

Mal dine gamle møbler, og giv dem nyt liv

Du kan også kigge nærmere på, om der er nogle af de gamle møbler i dit hjem, der har brug for nyt liv. Så kan du finde den rette jotun maling til projektet. Har du f.eks. et gammelt og slidt skab, kan det være friskt at male det i en gul eller blå farve. Ligeledes er det muligt at gå i en genbrugsforretning for at finde gamle møbler, der kunne have godt af at blive genopfrisket med en ny farve. Det kan også være en måde at gøre det hele lidt billigere på for dig selv. 

Farver i hjemmet – sådan kan du også gøre

Men der er naturligvis også andre måder, man kan få farver ind i hjemmet på end ved maling. Du kan f.eks. også skabe en fed væg med billeder i en masse farver. Det kan være skønt med billeder i hjemmet, da det virkelig er med til at personliggøre et hjem. Det kan være, at du skal i gang med at finde en måde, hvor du kan få flere farver ind i hjemmet på?