dansk design møbler

Dansk design møbler hitter – her er hvorfor

Gennem de senere år er rigtig mange danskere begyndt at prioritere kvalitet og lækkert design over kvantitet og billige priser, når det gælder møbler at indrette hjemmet med. Vi er blevet langt mere bevidste om vores forbrugerkultur og ønsker at gøre op med overproduktionen af produkter. Derfor får dansk design større og større plads i danskernes hjem.

Dansk design holder til at blive brugt

I mange år har dansk design møbler været i høj kurs i store dele af udlandet pga. deres klassiske udtryk og meget høje kvalitet. Møblerne går ikke af mode og kan følge en hele livet.

Det, der gør dansk design så eftertragtet, er, at møblerne kan holde til at blive brugt i hverdagen. De er med andre ord ikke bare skabt som et dekorativt element i indretningen, men med en bevidsthed om, at de rent faktisk skal kunne bruges.

Derudover stræber de nyere danske designere sig på at skabe møbler, der ikke ligner noget, som er set før. Hos den danske designvirksomhed https://www.noyer.dk/ er alle møblerne håndlavede af amerikansk valnøddetræ. Konstruktionerne og materialerne er innovative samtidig med, at de kan holde til at blive brugt i mange år – og det kan danskerne lide.

Et miljøbevidst valg

Dansk design møbler har selvfølgelig også været populære herhjemme, men de har hovedsageligt været at finde i hjemmene hos folk i den høje ende af lønskalaen.

Dog har klassikerne gennem en længere periode vundet større og større indpas hos den gennemsnitlige dansker. Det hænger sammen med vores stigende miljøbevidsthed. I dag sætter vi nemlig langt større krav til produktionen af vores møbler, end vi tidligere har gjort. En stol eller et bord, der holder i mange år, er bæredygtig i sig selv, og derfor går vi i højere grad efter dansk design møbler. 

Holdbarhed og høj kvalitet mindsker behovet for mere produktion, og investerer du i dansk design, kan du være sikker på, at du ikke skal på møbeljagt igen lige foreløbig. Det bidrager til en langt bedre og mere ansvarlig forbrugerkultur, hvilket er nødvendigt i vores ønske om at tage hånd om miljøet.

Du får den bedste kvalitet med dansk design møbler

Køber du møbler i de billigere møbelhuse, kan du shoppe meget til få penge, men i langt de fleste tilfælde går der ikke lang tid, før møblerne igen skal udskiftes. De går enten i stykker eller af mode, og derfor vil der oftere være brug for nyt.

Vælger du derimod møbler af de danske designere, skal du selvfølgelig af med flere penge på én gang, men du kan også være sikker på at gøre en investering for livet. Pengene er derfor utrolig godt givet ud.

Med dansk design møbler er du sikker på at få den højeste kvalitet. Møblerne er lavet af stærke og smukke materialer, der kan holde til noget og har en lang levetid. Det går godt i spænd med den stigende miljøbevidsthed i samfundet, og derfor er dansk design steget så gevaldigt i popularitet hos os danskere.