spindeltrappe indendørs

Find en spindeltrappe til indendørs brug

Skal du giver den indendørs indretning ekstra kant og personlighed? Så vil en spindeltrappe udfylde funktionelle og æstetiske behov, når ejendommen skal indrettes. Det findes klassiske, traditionelle og standard løsninger, når du skal udvælge den ultimative indendørs spindeltrappe.  

Du har også rig mulighed for at tage et mere vovet, unikt og originalt valg hos https://www.stigefabrikken.dk/trapper/spindeltrapper. Det betyder, at spindeltrapperne kommer i mange forskellige afskygninger, når det kommer til det ydre udtryk. Der findes industrielle spindeltrapper til virksomhedens, organisationens eller institutionens ejendom og spindeltrapper til den private bolig.  

Udsmyk spindeltrappen med dit personlige design 

En spindeltrappe til indendørs brug kan tage afsæt i dine personlige behov og ønsker. Hvis du ønsker en trappe, der skal blende ind med den resterende stilistiske boligindretning, så findes der udtryk, der kan understøtte neutralitet, simplicitet og enkelthed.  

Har du derimod et ønske om at spindeltrappen samtidig skal være kronen på værket, der skiller sig ud, så kan søjlen, trin, håndlister, baluster og overfladerne udsmykkes med forskellige ydre materialer.  

Det er materialerne, der er med til at give spindeltrappen det eksklusive eller afdæmpede look alt efter, hvad du foretrækker.  

Hvis du drømmer om en trappe, der kan passe ind i den skandinaviske boligstil, så finder du spindeltrapper med stål og træ. De udføres som udgangspunkt i jern, hvorefter den sprøjtelakeres med det ønskede udtryk.  

De funktionelle fordele ved en indendørs spindeltrappe  

Der er naturligvis mange forskellige fordele ved en indendørs spindeltrappe, når det kommer til det æstetiske design. Trapperne anvendes dog ligeledes af funktionelle årsager. De forskellige konstruktioner tilbyder individuelle totalløsninger, men den primære funktionelle værdi er naturligvis, at den fungerer som bindeleddet mellem etager i din ejendom.  

Du har med en spindeltrappe mulighed for at lade den køre mellem en eller flere etager. Den fremtrædende funktionelle fordel ved spindeltrapper er dog egenskaben til at være pladsbesparende. Et eksempel på at spindeltrappen kræver mindre plads er sammenligningen med dens rundtossede kammerat. Hvis du troede, at spindeltrappen er det samme som vindeltrappen? Så er du ikke alene, da mange har en tendens til at tro, at de fungerer på samme måde.  

En vindeltrappe fungerer anderledes end en spindeltrappe, hvor den modsat spindeltrappen drejer rundt om et hul, ligesom den er mere frit hængende, hvor spindeltrappens trin er monteret til en pæl i midten af trappen. Det er dette udgangspunkt, der gør, at vindeltrappen kræver langt mere plads end spindeltrappen.  

Du kan derfor vælge en spindeltrappe med ro i maven, hvis du leder efter en trappe, der ikke optager for meget plads i ejendommen. Den anvendes ofte i hjem, hvor det er snævert og begrænset med det åbne rum.    

Har du børn i hjemmet? Så er der også mulighed for at børnesikre spindeltrapper. Det udføres ved, at du anvender værn mellem trinene og i siderne. Det kan tage lidt af den luftige og rummelige følelse, som spindeltrappen på normalvis afgiver.