Davines

Hvad ønsker du af dine hårprodukter?

Vi går alle op i vores udseende, og det kan også være rart at gøre noget ud af sig selv.

Håret især er ofte grundlag for forfængelighed, og vi kan være meget ømme omkring lokkerne.
Det skal helst sidde godt, men det kan også være grotesk, hvad vi udsætter vores hår for; derfor er det vigtigt at du bruger produkter du kan stole på, samt at det er produkter der ikke er for hårde ved dit hår. Derfor bør du overveje Davines.

Hårprodukter til ethvert behov.

Davines er et prisvindende og miljøvenligt mærke der har rødder i Italien. Mærket er kendt for at afspejle åbenhed over for mangfoldighed, og reflekterer både enkelthed og harmoni; derfor betegnes Davines’ produkter som at være tidløse og enkle, og vil derfor altid være på mode.

Mærkets historie går tilbage til 1983, hvor det blev startet af Bollati-familien i Parma.

Davines bygger på filosofien om at skønhed ikke skal være på bekostning af naturen, og er også kåret som en af de bedste arbejdspladser i Italien. Davines’ produkter skabes altså med en vision om at skabe bedre forhold for både miljøet; derfor ses der en stor omtanke for netop miljøet og den verden vi lever i, samt mennesket bag produktionen.

Derfor er Davines en meget anerkendt virksomhed, og er højt elsket af deres kunder. Det er et pålideligt firma og mange af produkterne har vundet priser.

Davines

Mærkets produkter kan derfor leve op til deres ry, og du er garanteret storslåede resultater.

Måske er du bekendt med Davines’ Essential-serie, da det er en af de mere populære serier; i denne serie finder du en bred vifte af shampooer og balsammer, der passer til alskens forskellige hårtyper. Hvis du er mere interesseret i styling produkter, er der også More Inside-serien, hvor du finder produkter med flere forskellige egenskaber. NaturalTech-serien er bygget op om en unik teknologi kombineret med naturens kræfter. Er du bange for at Davines ikke kan tilbyde noget der kan hjælpe med farvet hår? Davines står bag en unik serie døbt Alchemic, der består af shampooer og balsammer specielt udviklet til at pleje og styrke din hårfarve.

Kort sagt, uanset om du ønsker at pleje din hårfarve, dit hår, eller du ønsker at style dit hår, garanteres der at du kan finde et nyt yndlingsprodukt hos Davines.

Ikoniske produkter til ethvert behov.

Når der tales om Davines’ bestsellere, kan det være svært at pege enkelte produkter ud, da mærket har mange ikoniske produkter; du kan dog rette blikket mod Davines’ prisvindere.

Her finder du den succesfulde shampoo fra Oi-serien, Davines Oi Shampoo; shampooen er kendt for den blødhed håret får efter brug. Davines Oi Shampoo renser håret og tilføjer samtidigt masser af fylde og glans. En anden prisvinder fra Davines’ sortiment er Energizing Superactive. Det er et serum der afhjælper hårtab forårsaget af hormonelle ændringer; Davines’ serum stimulerer også hårvækst og modvirker skader. Uanset hvilket hårprodukt du er på udkig efter, kan du finde dit nye yndlingsprodukt hos Davines!