festudlejning sjælland

Sådan holder du årets fest på Sjælland

Corona-epidemien er ved at lakke mod enden, hvilket nu igen gør det muligt at holde en brag af en fest. Bliver mormor 80? Er konfirmationen udsat? Stor 18 års? Eller er årsagen noget helt fjerde, og behøver man i det hele taget en årsag for at holde en fed fest? Ligegyldigt årsagen, så kræver en årets fest de rigtige rammer og det rigtige udstyr. Heldigvis er der rig mulighed for festudlejning på Sjælland. 

Det rigtige udstyr 

Den rigtige fest kræver det rigtige udstyr. Her er noget af det vigtigste de fysiske rammer for festen, og da vi nu endeligt kan samles mange mennesker igen og ikke alle har en gildesal, er det oplagt holde festen i et telt. Inde på eksempelvis www.teltservice.dk, kan du leje alt det teltudstyr du skal bruge til festen et sted. Der ofte er mange penge at spare ved at lege fremfor at købe alt udstyret hjem. Udover selve teltet, kan du også stole, borde, duge og service til din fest i sjællandsområdet. Et telt kan skabe rammerne for at samle dig, dine venner og familien igen. Derudover kræver fester også musik. Musik og anlæg er centralt for, at alle til festen har højt humør. Om det så er siddende på stolen eller dansende rundt ude på dansegulvet. Hvis du vil løfte din fest til det næste niveau, så kan der evt. hyres et band eller en DJ ind, så selv mormor ikke længere kan sidde stille i stolen. Nogle DJ’s har også selv et lyssetup med, som koordineres til musikken, men ellers kommer man også langt med hyggelig belysning og stearinlys på bordene. De rigtige forplejninger er selvfølgelig også vigtige. De våde varer til de tørstige gæster kan sammensættes alt efter smag og behov, men man kommer rigtigt langt med et fadølsanlæg, sodavand og nogle flasker vin. Maden kommer stærkt an på, om det er en 18 års fødselsdag eller et bryllup, men listen over mulig mad er lang. Det er også en rigtig god ide, at have noget servering til senere på aftenen. Det kan være skåle med chips og nødder, aftenkaffe med kage og is eller måske endda pølsehorn og pizzasnegle til midnat. 

Aktiviteter til din fest 

Årets fest kræver selvfølgelig også nogle aktiviteter der, udover at være underholdende i sig selv, kan bidrage til, at gæsterne falder i snak. Hvis du holder et bryllup, en konfirmation eller måske et studentergilde, så kan man godt forvente, at nogle af gæsterne gerne vil bidrage med et underholdende indslag. Det kan eksempelvis være en tale, tip en 13’er eller en sang. Det kan evt. kræve, at du har en projektor til at vise billeder på eller en mikrofon hvis det er en meget stor fest. Derudover er ryste-sammen-lege også altid en god ide, da det er en god mulighed for at rejse sig op og få noget frisk luft. Er det en fest med mange tørstige deltagere, er det oplagt at arrangere nogle druklege. Disse kan foregå indenfor med kort, men man kan også skabe rammerne for udendørs druklege, som søm i slåning, ølstafet eller lignende.