vinduerne

Hvis øjne er et vindue ind til sjælen, hvad er vores vinduer så?


Alle har hørt om, hvordan vores øjne afspejler vores inderste. Man siger endda, at de er et vindue ind til sjælen, og vi kan derfor, selvfølgelig med et glimt i øjet, konkludere, at vinduer er temmelig vigtige. De giver frisk luft, de viser verden omkring, de er dekorative og meget mere. Mange af os har i pandemiåret tilbragt en del tid mere hjemme end vi plejer, og har forhåbentligvis fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at vores hjem er et sted, hvor vi føler os godt tilpas. Et hjem består utvivlsomt af mange ting, men også af vinduer og døre, ikke mindst. Derfor er det vigtigt, at du er godt tilfreds med disse, da de er med at til at binde hele hjemmet sammen.

Vær med i processen

Hvis du står midt i et bygge – eller renoveringsprojekt, eller har en del erfaring med det fra tidligere, kan det være du er én af dem, som kan lide at være med inde over så mange beslutninger som muligt, lige fra designet til det færdige resultat. Har du lyst til, at dette skal være tilfældet med dine nye døre og vinduer, vil du føle dig i gode hænder hos Vinduesgrossisten. Her bliver dine varer fremstillet efter de mål, du oplyser, og du har mulighed for at have stor indflydelse på det færdige resultat.

vinduerne

Bestil trygt på nettet

Måske tænker du, at det er besværligt at købe døre og vinduer på nettet, men det er nu slet ikke tilfældet. Vinduesgrossisten er en e-mærket webshop, og du kan trygt handle hos dem. Som noget nyt er der ingen forudbetaling, hvilket altså betyder, at du først betaler, når dine vinduer og døre er produceret og klar til levering.  Du har selvfølgelig mulighed for at få vejledning og gode råd fra kundeservice, og ikke mindst få god hjælp, fra de mange gør-det-selv videoguides på hjemmesiden. Ydermere kan du være sikker på, at alle vinduer og døre overholder de nyeste krav. Går du op i energimærkning, vil det måske også glæde dig, at Vinduesgrossisten er medlem af mærkningsordningen for energivinduer. Det betyder nemlig at du kan være helt sikker på, at dine nye vinduer er A-mærkede og dermed også lever op til de nyeste energikrav.

Stort udvalg til gode priser

Uanset om du er på udkig efter vinduer eller døre, vil du helt sikkert sætte pris på det store udvalg hos Vinduesgrossisten. Du finder adskillige muligheder for forskellige designs, og selvfølgelig også døre til mange forskellige formål. Det vil sige at uanset om det er en facadedør, en pladedør eller noget ganske andet, kan du finde det hos Vinduesgrossisten. Ligeledes finder du et stort udvalg af vinduer, og kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Når man hertil bl.a. tilføjer de gode priser, den gode kundeservice, og ikke mindst de mange gode muligheder for fragt, så bliver du helt sikkert glad for Vinduesgrossisten som leverandør af dine nye døre eller vinduer.