follow me lampe

Lampen der finder detaljen

Det er de små ting, der i dit hjem får det hele til at hænge sammen. Dem, der får et hus til at blive et hjem. Danskerne går meget op i hjem og design, og det er en af grundene til, at the follow me lampe blev lavet. Jævn og bred belysning og et sammenhængende hjem, var nogle af nøgleordene i skabelsen af den nye lampe og, hvad nogle vil betegne som en helt ny slags belysning. Der har de senere år været mere fokus på belysningen i vores hjem og hvad den gør ved følelsen af, at have et hjem og at kunne føle, at man kobler af når man er hjemme. Her er der mange der mener, at det blå og kunstige lys som lysstofrør og mange loftbelysninger skaber, forhindrer dem i af koble af efter en lang arbejdsdag eller i weekenderne. Derimod mener de, at stearinlysets skær skaber den gammeldags hygge, som vi leder efter, men stearinlysenes skær har en bagside, fordi de kan være meget usunde. 

Den elegante belysning 

Danskerne har i lang tid haft en forståelse for, hvordan man skaber charmerende lys i hjemmet. Forståelsen for at den kolde, blå belysning, der udelukkende kommer ovenfra og som bruges mange steder, ikke er det der spreder hygge i et hjem. Den kan tværtimod være med til, at vi ikke producerer den melatonin, vi har brug for, til at sove. Måske er det derfor de danske hjem er fyldt med lyse, varme farver som belyses fra hjemmets vægge – ikke fra loftet. På den måde fremhæves de bedste ansigtstræk ved mennesket i alle de danske hjem. Derfor er det danske folk også et folk, der brænder mange stearinlys. Fordi vi elsker detaljerne både i design, i vores liv og i vores eget hjem. 

Overgangen fra stearinlys 

Stearinlys forværrer luftkvaliteten i særlig grad, specielt hvis vægen i stearinlyset ikke holdes øje med og klippes. Det sker ofte på grund af hastigheden, stearinlys brænder med. Derfor er mange begyndt at gå over til belysning, der giver den samme stemning, lys, hyggefølelse og varme som stearinlys. Den hjemmelige følelse bliver beholdt, uden at gå på kompromis med luftkvaliteten i dit eget hjem.  

En lampe til alle typer hjem  

Uanset hvilken stil, man er til, vil Follow Me lampen passe ind i hjemmet. Dens elegante enkelte design, med sans for detaljen, kan både stilles på skrivebordet, i stuen eller hænges i den flotte, halvt ovale, hank der pryder lampens overside. Lampens lyse og hvide lys er med til at gøre dit hjem mere hjemligt. Lampen er lavet så lyset både kan bruges til at læse i, se tv ved siden af og generelt sprede hygge og stemning i hjemmet, helt uden at afgive partikler. De kan nemlig være farlige for brugerne, deres besøgende og deres børn. Lampen kan, i samspil med hjemmets belysning, skabe en helhed som vi i kender og elsker som vores hjem. Der, hvor man kan slappe af efter en lang arbejdsdag, og føle sig som sig selv igen.