Nøglesnor med logo

Reklameværdien i en nøglesnor med logo

Hvilken glimrende måde at skabe en virksomheds brandbevidsthed på ved hjælp af salgsfremmende nøglesnore med logo. At give virksomhedsnøglesnore til dine medarbejdere med fantastiske designs og farver vil uden tvivl give den positive indvirkning på virksomhedens forretning, men det vil også øge virksomhedens reklameværdi. Disse keyhangers med logo kan være et godt værktøj til at reklamere for virksomheden for at opnå betydelige mål i marketingverdenen.

Salgsfremmende nøglesnore med tryk er designet stilfuldt til at tiltrække folk mod virksomhedens brand. Det er en meget nyttig og bekvem vare, der kan tjene som den perfekte påmindelse til de ansatte, der modtager den som en gave væk fra virksomheden. Derfor vil det være det mest unikke og langt bedst at forbedre virksomhedens forretning effektivt.

Salgsfremmende og super praktiske på samme tid.

Nøglesnore med logo er en ideel gave til at distribuere den til virksomhedens medarbejdere til enhver lejlighed, hvad enten det er årets medarbejder eller som en gave til alle medarbejderne i virksomheden for deres enorme hårde arbejde, der har bidraget til virksomheden.

Disse keyhangers kan tilpasses med logoet og navnet på virksomheden indgraveret på det, hvilket direkte hjælper med at promovere virksomhedens brand.

Hos et firma som TopSupplies kan du finde keyhangers efter dine behov, hvor du har frit udvalg blandt en masse forskellige farver og former. De har mange formål, som gør dem absolut brugbare: de kan holde navneskilte, telefoner, nøgler, kort, samt fremvise din virksomhed. Når man f.eks. er ude til messer, holder kundemøde eller andet kan man med fordel give en nøglesnor med logo som en lille firmagave. Alle kan bruge dem. På den måde bliver din virksomhed spredt ud til mange mennesker, som har den i brug hver eneste dag.

Keyhangers er derfor smarte som reklameartikel, fordi brugerne af den har den med, hvor end de er i hverdagen.

Nøglesnore til mange formål

Der er typisk mange virksomheder, brands eller navne repræsenteret til forskellige messer eller konferencer. Det kan derfor være svært at vide, hvor mange kommer fra eller hvem man lige har talt med. En keyhanger giver et signal om at du har en stand eller deltager på den aktuelle messe eller konference. Her kan du have dit ID-kort eller visitkort, så dem du løbende taler med let, kan se og læse, hvem du er, og hvad din stilling evt. måtte være for den respektive virksomhed.

Hos de fleste større virksomheder eller organisationer er ID-kortet kodet ind som nøgle, som skal anvendes, når man enten træder ind eller ud af et nyt lokale. Det giver virksomheden mulighed for at sikre, at det kun er medarbejderne der har adgang til virksomhedens lokaler.

Derudover er de nemme at fastgøre nøgler og mobiltelefoner til. Hvis du planlægger en begivenhed, messe eller konference er det umagen værd at overveje at investere i keyhangers til dine besøgende. Når du køber nøglesnore og uddeler disse, formindsker det sandsynligheden for mistede kort og entrebilletter.