gavekort

Ballonflyvning: det ideelle gavekort


De fleste ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige gave til det familiemedlem eller gode ven, der snart fylder år.

Samtidig er det efterhånden alment kendt, at det i den grad er dårligt for klimaet at købe nyproducerede forbrugsgoder, og det gør det ikke nødvendigvis lettere at finde en gave.

Men der er heldigvis flere gode idéer, man kan gøre brug af, hvis man ikke lige ved, hvad man skal finde på. Gavekort til forskellige aktiviteter er et populært gaveemne, og især ballonflyvning er en spændende aktivitet.

Nyt perspektiv

Mange kender til det superfede ved at sidde i en flyvemaskine, der er ved at lette, og se landskabet blive mindre og mindre under ens blik. Hvis man ganger den oplevelse med ti og lægger en slat til, nærmer man sig den forrygende oplevelse, ballonflyvning i sandhed er.

I ballonen får man mulighed for at opleve verden, sine omgivelser og naturen på en helt ny måde i et storslået fugleperspektiv, hvor alt vil komme til at se anderledes ud. På https://dreamballoon.dk/produkt/kob-ballonflyvning-som-gave/ kan man købe et ballonflyvning gavekort, og det er første skridt på vejen mod en superfed oplevelse med én eller flere, man holder af.

ballontur

Væk fra det materielle

En stor fordel ved at give en oplevelse i gave, er som sagt, at en oplevelse – i sagens natur afhængigt af, hvad det er – er bedre for klimaet end en død, materiel genstand.

Tøjindustrien er et eksempel på en sand klimasynder, og det er et stort problem, da nyt tøj er en udbredt gave ved festlige lejligheder som jul og fødselsdage.

Til gengæld er der bestemt ikke noget forgjort i at købe et gavekort til en sjov, god aktivitet, som udover at være en god oplevelse i sig selv også hjælper verden omkring én. Det er bare endnu en god grund til at købe et ballonflyvning gavekort, som helt sikkert vil være et stort hit hos modtageren.

Vigtig kvalitetstid

Oplevelsesgaver og i særdeleshed ballonflyvning er altså både spændende, anderledes og et skridt i den rigtige retning, når det gælder klimaet.

Men derudover er den måske vigtigste grund til at forære nogle netop dét gavekort, at det indbyder til hyggeligt, socialt samvær og vital kvalitetstid.

Nærvær er efterhånden en mangelvare i det moderne samfund, hvor mange hele tiden skal løbe stærkere og ikke har tid til at stoppe op, og det er et stort problem.

Dog er problemet ikke større, end at det kan afhjælpes af fælles oplevelser, som meget vel kunne være aktiviteter i stil med ballonflyvning.

Det kan være med mor, far, bedstemor, bedstefar, bror, søster, ven eller veninde – det er dybest set fuldstændig underordnet, da det er glæde, socialt samvær og selve oplevelsen, der er i centrum.

Et gavekort til ballonflyvning er således en invitation til rigtig god dag, der uden tvivl vil resultere i både smil, beundring og hjertevarme hos dem, der skal med op i luften.